Gulden-Peerdenstraat 78, B-8310 Assebroek (Brugge)

Wij kopen uw huis of grond

Hebt u een huis geërfd en wilt u dit niet renoveren voor verhuur of snel verkopen om leegstand te vermijden? Bent u de rompslomp van een verhuurde woning beu? Hebt u een nieuwe woning op het oog of ontbreekt u de zin om uw onafgewerkte woning verder te renoveren?

Stone-Invest koopt bouwgrond voor nieuwbouw en huizen en appartementsgebouwen die aan renovatie toe zijn. Het maakt weinig uit in welke staat ze verkeren; wij geven deze woningen een heel nieuw leven via een grondige renovatie en stijlvolle herinrichting.

Hoe gaan we te werk?

Neem nog vandaag contact met ons op en wij bekijken onmiddellijk samen met u alle mogelijkheden. Wij komen langs voor een bezoek aan uw pand en bieden u direct een vrijblijvende correcte schatting aan.

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan leggen wij meteen een overeenkomst vast.

Uw voordelen bij het verkopen van uw woning aan Stone-Invest?

Met Stone-Invest krijgt een eerlijke, correcte prijs voor uw bouwgrond of woning. Geen nood aan adverteren, lange wachttijden en talloze bezoeken van mogelijke kopers. U betaalt geen commissie aan een vastgoedmakelaar of immobiliënkantoor. U kan rekenen op een vlotte onderhandse verkoop en een persoonlijke samenwerking op uw maat.

Uw voordelen:
 
  • Geen lange wachttijden en leegstand
  • Geen tussenkomst en commissies voor vastgoedmakelaars
  • Geen last van dagelijkse bezoeken van potentiële kopers
  • U krijgt een correcte prijs, geen valse beloftes
  • U ontvangt onmiddellijk een voorschot op de derdenrekening van uw notaris
  • U kiest vrij uw eigen notaris zodat alles correct verloopt